Assortiment

De jacht op El Chapo - Het exclusieve verhaal van de undercoveragent die 's werelds meest gezochte drugsbaron oppakte - Andrew Hogan

Het exclusieve verhaal van de DEA-agent die Mexico's grootste drugsbaron El Chapo oppakte. Spreker(s): Omar Baroud
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, maakte sinds de jaren tachtig carrière binnen het Mexicaanse Sinaloakartel, en uiteindelijk gold hij als een van de rijkste (in 2009 werd zijn vermogen geschat op 1 miljard dollar) en machtigste drugsbaronnen van Mexico, en staatsvijand van de VS. Zijn spectaculaire ontsnappingen – onder andere via een anderhalve kilometer lange tunnel – droegen bij aan zijn bekendheid.

Maar uiteindelijk bleek ook de machtige El Chapo een Nemesis te hebben: Andrew Hogan, een Amerikaanse dea Special Agent. De jacht op El Chapo vertelt zijn verhaal, over hoe hij infiltreerde in het kartel en met ijzeren volharding alle sporen bleef volgen die naar de wrede kartelleider leidden. Tijdens deze geheime operatie ontdekte Hogan dat hij en El Chapo allebei een obsessieve aandacht hadden voor de kleinste details. Hogans aanpak werkte: El Chapo werd in 2014 opgepakt en is inmiddels uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Uitgegeven door: HarperCollins Holland
Imprint: HarperCollins Holland
Spreker(s): Omar Baroud
Speelduur: 9 uur 44 min

Grootte: 537 MB

ISBN: 9789402758061