Assortiment

De Grote Vriendelijke Podcast - Wilma Geldof - Aflevering 4 - De Grote Vriendelijke Podcast

In de 4e aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) met Wilma Geldof over 'Het meisje met de vlechtjes'. Spreker(s): Jaap Friso, Bas Maliepaard, Wilma Geldhof
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In de 4e aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast vertelt Wilma Geldof over haar (jongeren)roman 'Het meisje met de vlechtjes' (Luitingh-Sijthoff, 15+), gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Nederlands jongste verzetsmeisje, Freddie Oversteegen. Kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest) en Bas Maliepaard (Trouw) praten met Geldof over het gewapende verzet, het fictionaliseren van een waargebeurde geschiedenis en het schemergebied tussen goed en fout.

Bas en Jaap bespreken in deze aflevering de volgende boeken: 'De schelmenstreken van Reinaert de Vos' van Koos Meinderts (Hoogland & Van Klaveren, 8+, tekeningen: diverse illustratoren), 'Liefde is niet voor lafaards' van Ulf Stark (Querido, 8+, tekeningen: Ida Björs, vertaling: Edward van de Vendel) en 'Lepelsnijder' van Marjolijn Hof (Querido, 10+, tekeningen: Annette Fienieg).

Uitgegeven door: De Grote Vriendelijke Podcast
Imprint: De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker(s): Jaap Friso, Bas Maliepaard, Wilma Geldhof
Speelduur: 0 uur 60 min

Grootte: 55 MB

ISBN: 8719244141005