Assortiment

De Grote Vriendelijke Podcast - Leo Timmers - Aflevering 6 - De Grote Vriendelijke Podcast

In de 6e aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) met Leo Timmers over 'Een huis voor Harry'. Spreker(s): Jaap Friso; Bas Maliepaard; Leo Timmers
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Twee primeurs in de zesde aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast: voor het eerst een Vlaming te gast en voor het eerst een illustrator. Leo Timmers praat met kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) over zijn prentenboek 'Een huis voor Harry' (Querido, 4+) en de rest van zijn werk. 'Een huis voor Harry' is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2019.

In deze aflevering bespreken Bas en Jaap de volgende boeken: 'Klaarwakker' en 'Bedtijd' van Lawrence Schimel (Kartonnen Dozen, 2+, tekeningen: Elina Braslina, vertaling: Johanna Pas), 'Een lied dat alleen ik kan horen' van Barry Jonsberg (Lemniscaat 14+, vertaling: Annelies Jorna) en 'Het mysterieuze horloge van Walker & Dawn' van Davide Morosinotto (Fantoom, 12+, vertaling: Pieter van der Drift en Manon Smits).

Uitgegeven door: De Grote Vriendelijke Podcast
Imprint: De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker(s): Jaap Friso; Bas Maliepaard; Leo Timmers
De Grote Vriendelijke Podcast (27)
interview (79)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 1 uur 3 min

Grootte: 58 MB

ISBN: 8719244141029