Assortiment

De Grote Vriendelijke Podcast - Jeska Verstegen - Aflevering 25 - De Grote Vriendelijke Podcast

In de 25ste aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) met Jeska Verstegen over 'Ik zal je bewaren'. Spreker(s): Bas Maliepaard, Jaap Friso, Jeska Verstegen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het oorlogstrauma van haar oma en moeder beinvloedde ook de jeugd van schrijfster en illustratrice Jeska Verstegen in de jaren tachtig nog. Ze schreef er de autobiografische jeugdroman 'Ik zal je bewaren' (Querido 10+) over. Vanwege de overheidsmaatregelen rond de coronacrisis in 2020 praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) dit keer via de online vergaderdienst Zoom met de schrijfster over haar boek en het familiegeheim dat ze als kind ontrafelde.

Bas en Jaap bespreken de volgende boeken: 'Slaap je al?' van Anke Kranendonk (Gottmer 4+, tekeningen: Ana Sanfelippo), 'Onmogelijk blauw' van Kate DiCamillo (Lannoo 14+, vertaling: Harry Pallemans) en 'Ons kasteel aan zee' van Lucy Strange (Gottmer 11+, vertaling: Aleid van Eekelen-Benders).

Uitgegeven door: De Grote Vriendelijke Podcast
Imprint: De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker(s): Bas Maliepaard, Jaap Friso, Jeska Verstegen

Speelduur: 1 uur 1 min

Grootte: 40 MB

ISBN: 8719244141210