Assortiment

De Grote Vriendelijke Podcast - Enne Koens - Aflevering 12 - De Grote Vriendelijke Podcast

In de 12e aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) met Enne Koens over 'Die zomer met Jente'. Spreker(s): Jaap Friso; Bas Maliepaard; Enne Koens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Ze schreef een boek over een meisjesvriendschap met een scherp randje, dat zich afspeelt in een Vinex-wijk. In de twaalfde aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast vertelt schrijfster Enne Koens aan kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) over haar inspiratiebronnen voor 'Die zomer met Jente' (Luitingh-Sijthoff 10+, tekeningen: Maartje Kuiper). Wat voor vriendschappen had en heeft Enne zelf? En waarom is een nieuwbouwwijk zo'n geschikt decor voor een verhaal?

Bas en Jaap bespreken de volgende boeken: ‘Adres Onbekend’ van Susin Nielsen (Vertaling: Lydia Meeder en Barbara Zuurbier. Lemniscaat, 12+), 'Björn en de wijde wereld’ van Delphine Perret (Vertaling: Edward van de Vendel. Davidsfonds/Infodok, 6+) en ‘Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt’ van Edward van de Vendel (Tekeningen: Martijn van der Linden. Querido, 9+).

Uitgegeven door: De Grote Vriendelijke Podcast
Imprint: De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker(s): Jaap Friso; Bas Maliepaard; Enne Koens
De Grote Vriendelijke Podcast (27)
interview (79)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 1 uur 2 min

Grootte: 56 MB

ISBN: 8719244141074