Assortiment

De Grote Vriendelijke Podcast - Bette Westera en Sylvia Weve - Aflevering 21 - De Grote Vriendelijke Podcast

In de 21ste aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) met Bette Westera en Sylvia Weve over 'Uit elkaar'. Spreker(s): Bas Maliepaard,Jaap Friso,Bette Westera,Sylvia Weve
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Samen maken ze al jaren het ene mooie (gedichten)boek na het andere, met als hoogtepunt 'Doodgewoon' (Gottmer 8+), dat werd bekroond met de Gouden Griffel, de Woutertje Pieterse Prijs en een Vlag en Wimpel van de Penseeljury. Schrijfster Bette Westera en illustratrice Sylvia Weve praten in deze 21ste aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast met kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) over hun nieuwste boek 'Uit elkaar' (Gottmer 8+). In deze bundel staan gevoelige, maar ook grappige gedichten over de voorbije liefde, over echtscheiding en de gevolgen daarvan voor kinderen. Bas en Jaap spreken met Westera en Weve over hun samenwerking, de balans tussen ernst en humor, over vormvaste verzen en de computer als extra verfdoos.

Bas en Jaap bespreken de volgende boeken: 'De weglopers' van Ulf Stark (Querido 8+, tekeningen: Kitty Crowther, vertaling: Edward van de Vendel), 'Het werkstuk of hoe ik verdween in de jungle' van Simon van der Geest (Querido 10+, tekeningen: Karst-Janneke Rogaar) en 'Ik wou dat ik een vogel was' van diverse dichters (Ploegsma AL, samenstelling: Marlous van Mourik en Margot Diederix, tekeningen: Frann Preston-Gannon).

Uitgegeven door: De Grote Vriendelijke Podcast
Imprint: De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker(s): Bas Maliepaard,Jaap Friso,Bette Westera,Sylvia Weve
Speelduur: 1 uur 5 min

Grootte: 51 MB

ISBN: 8719244141173