Assortiment

De Grote Vriendelijke Eindejaarspodcast 2019 - Aflevering 22 - De Grote Vriendelijke Podcast

In De Grote Vriendelijke Eindejaarspodcast 2019 blikken kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) samen met Gideon Samson, Manon Sikkel en Yvonne Jagtenberg terug op het afgelopen kinderboekenjaar. Spreker(s): Bas Maliepaa
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Onze laatste aflevering van 2019 is een feestelijke: De Grote Vriendelijke Eindejaarspodcast! Semi-live vanuit café Cleeff in Haarlem, waar vijftig kinderboekenliefhebbers zich hebben verzameld, blikken kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) terug op de belangrijkste gebeurtenissen op kinderboekengebied. Dat doen ze samen met drie auteurs die een bijzonder jaar achter de rug hebben. Gideon Samson won met zijn boek 'Zeb.' (Leopold 9+, tekeningen: Joren Joshua) de Gouden Griffel én de Nienke van Hichtumprijs, Yvonne Jagtenberg kreeg voor haar prentenboek 'Mijn wonderlijke oom' (Rubinstein 4+) het Gouden Penseel en Manon Sikkel, bekend van series als IzzyLove (Luitingh-Sijthoff 10+) en Elvis Watt (Luitingh-Sijthoff 8+, tekeningen: Annet Schaap), werd in april voor de periode van twee jaar geïnstalleerd als nieuwe Kinderboekenambassadeur.

Bas en Jaap nemen met het drietal een selectie van het kinderboekennieuws van 2019 door, dat in drie journaals wordt voorgelezen door radiopresentator Bert Kranenbarg. Op de website van de GVP vind je uitgebreide notities bij deze aflevering.

Uitgegeven door: De Grote Vriendelijke Podcast
Imprint: De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker(s): Bas Maliepaard,Jaap Friso,Gideon Samson,Manon Sikkel,Yvonne Jagtenberg,Bert Kranenbarg
Speelduur: 1 uur 44 min

Grootte: 84 MB

ISBN: 8719244141180