Assortiment

De expat - Patricia Snel

Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Spreker(s): Marieke de Kruijff
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het was vochtig warm in de ondergrondse parkeergarage. Net toen ze met haar fiets tussen de auto's door wilde manoeuvreren, zag Julia haar overbuurman in gedachten verzonken haar kant op komen lopen. Hij opende het portier van een luxe sportwagen. Haar hart begon te bonzen. Ze kneep stevig in haar handvatten. Toen hij opkeek en haar zag staan, lachte hij. Zijn stem klonk zwaar en een tikje hees. `Eindelijk ontmoet ik mijn ondeugende overbuurmeisje.

Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Wanneer zijn maid op verdachte wijze om het leven komt en Julia zelf doelwit wordt, zet ze alles op alles om de waarheid te achterhalen.

De expat betekende de doorbraak van Patricia Snel als thrillerschrijver. Het boek stond wekenlang in de Bestseller 60 en werd een van de bestverkochte thrillers van 2013.

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Overamstel Uitgevers
Spreker(s): Marieke de Kruijff
Overamstel Uitgevers (218)
Roman (1985)
Spanning (1347)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 8 uur 5 min

Grootte: 222 MB

ISBN: 9789044355635