Assortiment

De drie vragen - Wie ben ik? Wat is echt? Wat is liefde? - Don Miguel Ruiz

De drie vragen bieden je de kans om je spirituele pad verder te verdiepen. De antwoorden openen de deur naar de volgende stap in je ontwikkeling en leiden je naar de ontdekking van je ware Zelf. Spreker(s): Ad Knippels
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De drie vragen is het allernieuwste pareltje van wijsheid van de hand van Don Miguel Ruiz. In dit nieuwe boek bouwt hij voort op de wijsheid uit een van de meest geliefde spirituele boeken allertijden: De vier inzichten, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht.

De drie vragen 'Wie ben ik? Wat is echt? Wat is Liefde?' bieden je een prachtige kans om je spirituele pad verder te verdiepen. In iedere levensfase is het belangrijk om jezelf deze ogenschijnlijk simpele vragen te stellen. De antwoorden openen de deur naar de volgende stap in je ontwikkeling, en leiden je uiteindelijk naar de ontdekking van je ware Zelf. Don Miguel Ruiz is heel duidelijk: we blijven lijden als we deze vragen niet stellen, of als we de antwoorden negeren.

De drie vragen geeft je praktische handvatten waarmee je aan de slag kunt. Het zal je voorbij je angst en bij acceptatie en innerlijke kracht brengen. Open de deur naar geluk!

Uitgegeven door: VBKMedia
Imprint: Uitgeverij AnkhHermes
Spreker(s): Ad Knippels
Speelduur: 3 uur 42 min

Grootte: 203 MB

ISBN: 9789020216080