Assortiment

De drie musketiers - Alexandre Dumas

De jonge, avontuurlijke d'Artagnan vormt samen met zijn vrienden Athos, Portos en Aramis de Musketiers, het elitecorps van de Franse koning. 'De Drie Musketiers' is een vurige verhaal vol drama, humor, liefdesaffaires en dodelijk machtsspel aan het Franse
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De jonge, avontuurlijke d'Artagnan vormt samen met zijn vrienden Athos, Portos en Aramis de Musketiers, het elitecorps van de Franse koning. De Drie Musketiers is een vurige verhaal vol drama, humor, liefdesaffaires en dodelijk machtsspel aan het Franse hof.

Het is de meest bekende en populaire roman van de grote Franse schrijver Alexandre Dumas - op de voet gevolgd door het meer sinistere De Graaf van Monte Christo. Over de romans van Dumas schreef de Britse auteur en historicus Simon Sebag Montefiore: "Ze blijven niet alleen tijdloos, ze zijn ook universeel."

De Drie Musketiers is sinds 1916 al meer dan 20 keer verfilmd, en slechts in enkele gevallen is men erin geslaagd om de tijdloze vitaliteit van Alexandre Dumas' roman over te brengen.

Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Ad Knippels

Speelduur: 23 uur 0 min

Grootte: 1149 MB

ISBN: 9788726208535