Assortiment

De dood van Nick Bood - Dirk Jan Bood

Dit is het waargebeurde verhaal van Nick Bood (16), die in 2017 in Zaandam werd doodgestoken door een 15-jarige jongen. In dit boek vertelt Nicks vader wat deze moord met hem heeft gedaan. Spreker(s): Jasper Boeke
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit is het waargebeurde verhaal van Nick Bood, die op 29 april 2017 op 16-jarige leeftijd in Zaandam werd doodgestoken door een 15-jarige jongen en zijn kompanen.

In dit boek vertelt Nicks vader wat deze moord met hem, zijn ex-echtgenote en aanverwanten heeft gedaan. Het wordt afgewisseld met hoofdstukken die vanuit het perspectief van Nick zijn geschreven (voor ieder levensjaar een hoofdstuk).

Voor de schrijver was en is het gebeuren een grote nachtmerrie, vol met gevoelens van vertwijfeling tegenover de laffe -minderjarige- moordenaar en zijn kompanen.

Met dit boek wil de auteur ook het licht werpen op de positie van nabestaanden bij dit soort rechtszaken. In dit boek komen de feiten aan het licht, de gang van zaken in de rechtbank, ondersteuning van familie, vrienden, bekenden en onbekenden, advocaat Korver en zijn team en uiteraard de gevoelens van de vader van Nick.
Uitgegeven door: Lind & Co
Imprint: Lind & Co
Spreker(s): Jasper Boeke

Lind & Co (39)
moord (21)
true crime (32)
Volendam (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 3 uur 30 min

Grootte: 288 MB

ISBN: 9789178613960