Assortiment

De discipel - Hjorth Rosenfeldt

Vijftien jaar nadat een seriemoordenaar achter de tralies belandde, vindt men de lichamen van enkele vrouwen. Ze zijn vermoord op de manier die overeenkomt met zijn werkwijze, maar hij zit nog steeds in de gevangenis... Spreker(s): Ad Knippels
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vijftien jaar nadat seriemoordenaar Edward Hinde door toedoen van psycholoog Sebastian Bergman achter de tralies belandde, worden in de omgeving van Stockholm de lichamen van enkele vrouwen gevonden. Ze zijn vermoord op een gewelddadige wijze, die tot in detail overeenkomt met de werkwijze van Hinde, maar hij zit nog steeds in de gevangenis.

Sebastian Bergman grijpt de gelegenheid om bij het onderzoek te worden betrokken met beide handen aan. Zijn kennis van de oude zaak is voor het politieteam meer dan bruikbaar, en het onderzoek biedt hem bovendien de mogelijkheid om bij zijn dochter in de buurt te zijn. Al snel blijken de moorden inderdaad met elkaar te maken te hebben – en met Bergman zelf, op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Imprint: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Ad Knippels
Speelduur: 19 uur 18 min

Grootte: 1060 MB

ISBN: 9789403151304