Assortiment

De coassistenten - erotisch verhaal - Sandra Norrbin

"Johan neukte Sofie hard. Toen hij zichzelf uit haar terugtrok nam een van de coassistenten zijn plaats. Sofie had geen idee welke van de drie het was, maar dat maakte niet uit. Het enige wat belan... Spreker(s): Relinde de Graaff
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

"Johan neukte Sofie hard. Toen hij zichzelf uit haar terugtrok nam een van de coassistenten zijn plaats. Sofie had geen idee welke van de drie het was, maar dat maakte niet uit. Het enige wat belangrijk was, was dat haar vagina door hen werd gevuld."

Sofie ziet eruit als een onschuldig meisje, maar sinds een lange tijd heeft ze een erotische fantasie in haar hoofd, en het is eindelijk tijd om haar fantasie te verwerkelijken. Ze heeft het er met Johan over gehad, en hij is bereid om haar naar een seksclub mee te nemen en haar te helpen haar fantasie, die een gynaecologenstoel en meerdere mannen bevat, te realiseren.

In deze erotische verkenning van het vrouwelijk lichaam laat Sofie elk gevoel van schaamte dat ze eerder had los, wat zorgt voor orgasme na orgasme. Keer op keer.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Relinde de Graaff

Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 30 min

Grootte: 25 MB

ISBN: 9788726302103