Assortiment

De afrekening - Hoe ING langs de rand van de afgrond scheerde. Een waargebeurde financiële thriller - Roel Janssen

Toen de financiële crisis uitbrak in 2008 bleek de ING geen fiere oranjeleeuw te zijn, maar de grootste financiële instelling van Nederland die door zelfoverschatting ten onder dreigde te gaan. Spreker(s): Jan Donkers
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Toen de financiële crisis uitbrak in 2008 bleek de ING geen fiere oranjeleeuw te zijn, maar de grootste financiële instelling van Nederland die door zelfoverschatting ten onder dreigde te gaan. Met twee spectaculaire reddingsacties heeft de overheid ING overeind gehouden en daarmee een ramp van ongekende omvang voorkomen.

Dit boek is een zinderende weergave van wat er zich in 2008 en 2009 achter de schermen heeft afgespeeld tussen de bankiers, het ministerie van Financiën, De Nederlandsche Bank en de Europese Commissie.

Roel Janssen sprak met de hoofdrolspelers en ontdekte spectaculaire feiten die niet eerder openbaar zijn gemaakt. Hij ontrafelde zo de gevolgen van dit financiële drama, dat de redding van ABN Amro in complexiteit en omvang overtrof, en waarvan de naschokken tot op de dag van vandaag voelbaar zijn.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Jan Donkers

Speelduur: 6 uur 0 min

Grootte: 495 MB

ISBN: 9789463629836