Assortiment

Magie - Danielle Steel

Het honderdste boek van Danielle Steel. In Parijs wordt iedere zomer een white dinner gehouden. Er zijn twee stellen bij aanwezig die voor een grote verandering staan.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Magie is het honderdste boek van Danielle Steel. In Parijs, de Lichtstad, wordt elke zomer een white dinner gehouden: een verrukkelijk diner in de buitenlucht waarbij alle gasten witte kleren dragen. Na zonsondergang worden witte ballonnen met lichtjes losgelaten – elk met een geheime hartenwens van een genodigde.

Dit jaar zijn twee bevriende stellen aanwezig die voor een grote verandering staan. Jean-Philippe en Valerie Dumas, de een bankier, de ander redacteur bij Vogue, overwegen een mogelijke uitzending naar China.

Benedetta and Gregorio Mariani leiden samen een Italiaans mode-imperium. Maar hij heeft een grote zwakte die zowel hun bedrijf als hun huwelijk bedreigt.Magie volgt deze vier vrienden in hun hartverscheurende en soms verrassende keuzes, tot zij elkaar een jaar later terugzien bij het white dinner. Zijn hun hartenwensen vervuld?
Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Speelduur: 8 uur 45 min

Grootte: 481 MB

ISBN: 9789024577835