Assortiment

Ragdoll - Zes slachtoffers, één lichaam... - Daniel Cole

Gelaagd, fascinerend, grappig en uniek: in 'Ragdoll' introduceert Daniel Cole een politie-trio dat, samen met de razende snelheid en de wendingen in het verhaal, de lezer van de eerste tot de laatste bladzijde geboeid houdt. Spreker(s): Frans van Deursen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Je naam staat op zijn dodenlijst
en je sterfdag komt snel dichterbij…

Omstreden rechercheur William Fawkes, bijgenaamd Wolf, keert na maanden van psychologisch onderzoek terug bij het korps. Samen met collega’s Emily Baxter en Alex Edmunds moet hij al snel de meest bizarre zaak uit zijn carrière zien op te lossen: diverse lichaamsdelen van zes slachtoffers aan elkaar genaaid als een menselijke pop – een lijk dat in de pers meteen ‘de lappenpop’ wordt genoemd.

De zaak komt in een stroomversnelling als de Lappenpopmoordenaar de politie uitdaagt door een lijst vrij te geven met daarop zes namen van toekomstige slachtoffers, compleet met de datums waarop hij ze zal doden. Zal het Fawkes en Baxter lukken om, terwijl de wereld toekijkt, de moordenaar tijdig te pakken?

Gelaagd, fascinerend, grappig en uniek: in Ragdoll introduceert Daniel Cole een politie-trio dat, samen met de razende snelheid en de wendingen in het verhaal, de lezer van de eerste tot de laatste bladzijde geboeid houdt.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Spreker(s): Frans van Deursen
Speelduur: 13 uur 24 min

Grootte: 737 MB

ISBN: 9789024577019