Assortiment

Daglicht - Marion Pauw

Een spannende en psychologisch vernuftige thriller met veel oog voor detail. Marion Pauw laat zien dat zij zich als thrillerschrijfster zowel stilistisch als plottechnisch kan meten met de besten. Spreker(s): Barbara Tiggeler, Marcel Snyders
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wat gebeurt er als goed bewaarde geheimen uit het verleden aan het daglicht treden?

Iris, een jonge succesvolle advocate, worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld voor de moord op zijn buurvrouw en zit zijn straf uit in een tbs-kliniek. Hij houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is.

Op het eerste gezicht lijken Iris en Ray weinig met elkaar gemeen te hebben, maar dat verandert wanneer hun wegen zich schijnbaar toevallig kruisen. Iris is geneigd Ray te geloven en belooft hem te zullen helpen om herziening te krijgen in zijn zaak. Wanneer Iris p onderzoek uitgaat, komen er echter steeds meer feiten aan het licht die Ray als de dader lijken aan te wijzen.

Met Daglicht, een spannende en psychologisch vernuftige thriller met veel oog voor detail, laat Marion Pauw zien dat zij zich als thrillerschrijfster zowel stilistisch als plottechnisch kan meten met de besten.
Volledige versie
Winnaar van de Gouden Strop 2009

Uitgegeven door: AmboAnthos
Imprint: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Barbara Tiggeler, Marcel Snyders
AmboAnthos (309)
Uitgeverij AmboAnthos (379)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 10 min

Grootte: 642 MB

ISBN: 9789026351006