Assortiment

Cranberryzomer - Hope Harbor #1 - Irene Hannon

‘Cranberryzomer' van Irene Hannon is een roman over een jonge vrouw die rouwt om de dood van haar man. Het verhaal speelt zich af in het romantische kustplaatsje Hope Harbor. Spreker(s): Karin Douma
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

'Cranberryzomer' van Irene Hannon is het eerste deel van een serie die zich afspeelt in de romantische kustplaats Hope Harbor. De frisse bries die door Hope Harbor waait, brengt genezing, hoop en… romantiek.

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael.

Irene Hannon schrijft graag verschillende genres, maar blinkt uit in romantische, gevoelige christelijke romans vergelijkbaar met de romans van Deborah Raney. ‘Cranberryzomer’ is het eerste deel van een serie draaiend om het romantische plaatsje Hope Harbor.

Uitgegeven door: VBKMedia
Imprint: KokBoekencentrum Fictie
Spreker(s): Karin Douma

KokBoekencentrum Fictie (10)
VBKMedia (422)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 31 min

Grootte: 784 MB

ISBN: 9789029729666