Cowboy Billie Boem en De Circusdirecteur op Reis - Cowboy Billie Boem

Warme kinderverhaal van Cowboy Billie Boem. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Cowboy Billie Boem
€ 11,95 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Al jarenlang kunnen we genieten van de leuke cd's en vrolijke voorstellingen van Cowboy Billie Boem. Ook het afgelopen jaar heeft de cowboy niet stilgezeten. Samen met zijn grote vriend de circusdirecteur is hij op reis geweest. Met de huifkar reden ze vanuit Nederland dwars door België en Frankrijk naar Spanje, waar opa woont. Onderweg pikten ze Trui op, een Vlaamse dame die een heel handig tovertasje bleek te hebben. Dat was fijn, want de beide vrienden maakten natuurlijk weer van alles mee!

Dat complete avontuur staat nu in een luisterboek. Twaalf vrolijke liedjes plus een vrolijk hoorspel. Daarin horen we hoe Billie en de circusdirecteur Trui ontmoeten, over de route péage gaan, door de Franse politie worden aangehouden, vuurvliegjes zien, dobberen in de Middellandse zee en uiteindelijk veilig aankomen bij opa in Benidorm.

Cowboy Billie Boem staat al jaren garant voor warme akoestische kinderliedjes. Met echte instrumenten als banjo's, mandolines, accordeons, fluitjes, trompetten en zelfs een Ierse doedelzak wordt een vrolijke intieme sfeer gecreëerd. Een verademing naast de grote hoeveelheid stampmuziek die kinderen tegenwoordig toch wel tot zich nemen. En het mooie is: ook voor de ouders valt er genoeg te genieten!

Uitgegeven door: HKM Literatuur
Imprint: HKM Literatuur
Spreker(s): Cowboy Billie Boem

Speelduur: 1 uur 2 min

Grootte: 85 MB

ISBN: 9789079390564
Populaire tags