Assortiment

Zielloos - Corine Hartman

In dit derde deel van de Jessica Haider-serie wordt Zuid-Limburg geteisterd door een moordenaar die zijn slachtoffers op huiveringwekkende wijze tentoonstelt. Spreker(s): Willemijn de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Jessica Haider heeft na de moord op haar zoon de zin van het leven hervonden in Saligia - een geheim elitekorps dat ingrijpt waar justitie faalt. Eindelijk kan ze eigenhandig en definitief afrekenen met het tuig dat door de mazen van de wet glipt.

In dit derde deel van de Jessica Haider-serie wordt Zuid-Limburg geteisterd door een moordenaar die zijn slachtoffers op huiveringwekkende wijze tentoonstelt. Vanaf de vondst van het eerste, zwaar verminkte lijk beseft Jessy dat er een boodschap schuilt in de manier waarop de moordenaar te werk gaat en voor wie die is bedoeld. Als een collega van Jessy het volgende slachtoffer lijkt te zijn geworden en Saligia haar opzadelt met een opdracht die Jessy tot in het diepst van haar ziel raakt, staat ze er uiteindelijk alleen voor. Kan ze haar missie voortzetten, als de prijs voor gerechtigheid onmenselijk hoog dreigt te worden?

Jessica Haider serie: #3

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Karakter Uitgevers
Spreker(s): Willemijn de Vries
Speelduur: 8 uur 30 min

Grootte: 467 MB

ISBN: 9789462533509