Assortiment

De wetten - Connie Palmen

Dit debuut van Connie Palmen vertelt over Marie Deniet die in zeven jaar zeven mannen ontmoet: de astroloog, de epilepticus, de filosoof, de (ex-)priester, de fysicus, de kunstenaar en de psychiater. Spreker(s): Connie Palmen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bij het verschijnen in 1991 kreeg De wetten van Connie Palmen overal juichende recensies en er vershenen paginagrote interviews. De verkoop wsa zo groot dat de schrijfster het Gouden Ezelsoor in ontvangst mocht nemen, de prijs voor het bestverkochte debuut van het jaar.

De wetten vertelt over Marie Deniet die in zeven jaar zeven mannen ontmoet: de astroloog, de epilepticus, de filosoof, de (ex-)priester, de fysicus, de kunstenaar en de psychiater. Zij begeert in hen vooral de wetenschap die haar in staat stelt de wereld te doorgronden.

De relatie van de hoofdpersoon tot deze mannen wordt zeer verrassend, helder en diepgaand beschreven. Onder de oppervlakte van deze vlot lezende roman schuilen veel universele vragen waarop soms mooie antwoorden gegeven worden en waarvan sommige even onbeantwoord als meestal in het leven blijven.

Voorgelezen door de auteur.

Inhoud
Hoofdstuk 1: De astroloog
Hoofdstuk 2: De epilepticus
Hoofdstuk 3: De filosoof
Hoofdstuk 4: De priester
Hoofdstuk 5: De fysicus
Hoofdstuk 6: De kunstenaar
Hoofdstuk 7: De psychiater

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij de Bezige Bij
Spreker(s): Connie Palmen
Speelduur: 7 uur 54 min

Grootte: 304 MB

ISBN: 9789403101705