Assortiment

De tovenaar - Clement Roorda

Bodo, een boerenzoon, is gelukkig tot het noodlot hem treft. Zijn toekomst stort in wanneer zijn bruid vermoord wordt. Bodo gaat zwerven en komt onder de hoede van Erduban, één van de legendarische tovenaars. Spreker(s): Mirjam van Raamsdonk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De tovenaar is het verhaal van Bodo, een boerenzoon, gelukkig tot het noodlot hem treft. Zijn toekomst stort in wanneer zijn bruid vermoord wordt door Naïr. Bodo gaat zwerven en komt onder de hoede van Erduban, één van de legendarische tovenaars...

Tovenaars die onder en boven de wet staan, boodschappers van de goden, maar menselijk als ieder ander. Met hem raakt Bodo betrokken bij het verzet tegen Naïr en wordt hij uitgezonden om medestanders in de strijd tegen Naïr te zoeken. Bodo slaagt er in om die bondgenoten te vinden, waarna de strijd tussen kwaad en goed pas echt begint. Maar wat is kwaad en wat is goed en is de prijs voor het zoeken naar een antwoord op die vraag niet te hoog?

Door het verhaal verweven is de liefdesgeschiedenis van Bodo en Marinde, prinses van de Ustahshi, hoopgevend en tragisch tegelijkertijd.

De tovenaar hoort tot het genre ‘fantasy’, maar dan de ‘unplugged’ variant. In De tovenaar wordt niet getoverd, er zijn geen feeën, draken, vliegende bezemstelen of anderszins, dit in de volle overtuiging dat het gewone leven zonder dat al magisch genoeg is.

Eigenlijk komen er helemaal geen tovenaars in voor.
Uitgegeven door: Luistereenboek
Oorspronkelijke uitgever: C. Roorda
Spreker(s): Mirjam van Raamsdonk

C. Roorda (2)
fantasy (133)
Luistereenboek (25)
Roman (1985)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 12 uur 33 min

Grootte: 690 MB

ISBN: 9789491592997