Assortiment

Het rimpeleffect - Claudia Schoemacher

Julia is journalist en getrouwd met een vermaarde advocaat. Ze wonen met hun dochtertje in een miljoenenvilla en leiden een, voor de buitenwereld, glamoureus leven. Maar achter die façade gaat een afbrokkelend huwelijk schuil. Spreker(s): Chava Voor in 't
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het rimpeleffect van Claudia Schoemacher is een roman over Julia Smith.

Julia is journalist en getrouwd met de vermaarde advocaat Hugo Smith. Ze wonen met hun dochtertje in een miljoenenvilla en leiden een, voor de buitenwereld, glamoureus leven. Maar achter die façade gaat een afbrokkelend huwelijk schuil. Hugo heeft de ene affaire na de andere en wanneer hij tot overmaat van ramp failliet wordt verklaard, stort Julia in. Ze is intens moe en glijdt langzaam maar zeker weg in een depressie die leidt tot een zelfmoordpoging. Terwijl ze in coma ligt, wordt Julia teruggevoerd naar 1997, het jaar waarin ze het gelukkigst was. Ze realiseert zich dat ze dit keer lering moet trekken uit het verleden zodat ze, eenmaal terug in haar werkelijke leven, sterker en zelfstandig haar keuzes kan maken.

Claudia Schoemacher wil met Het rimpeleffect het taboe op depressie en zelfmoord verder doorbreken. Eerder schreef zij het autobiografische Kind van de onderwereld en de roman Kamer 303.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Chava Voor in 't Holt
Speelduur: 9 uur 43 min

Grootte: 801 MB

ISBN: 9789463620130