Assortiment

President Donald Trump - Iedereen houdt van mij - Charles Groenhuijsen

Het was voor velen onvoorstelbaar, maar gebeurde toch: op 8 november 2016 versloeg Donald Trump aartsrivaal Hillary Clinton. Hij volgt op 20 januari 2017 Barack Obama op als 45ste president van de Verenigde Staten van Amerika. Spreker(s): Charles Groenhui
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het was voor velen onvoorstelbaar, maar gebeurde toch: op 8 november 2016 versloeg Donald Trump aartsrivaal Hillary Clinton. Hij volgt op 20 januari 2017 Barack Obama op als 45ste president van de Verenigde Staten van Amerika.

De zeventigjarige multimiljardair Trump groeide op als zoon van een New Yorkse vastgoedondernemer en had al snel door dat een gewoon burgermansbestaan níets voor hem was. Rijk wilde hij worden, beroemd, berucht, gezien, besproken: een niets en niemand ontziende winnaar.

In dit boek zet Amerika-kenner Charles Groenhuijsen zijn tanden in het fenomeen Trump. Hoe is hij geworden wie hij is? Hoe verliep de campagne tegen ‘draaikont’ Hillary Clinton? Een Amerikaanse president zonder enige politieke ervaring, is dat gevaarlijk? Een Bokito in het Witte Huis. Hoe loopt dat af?

Aan de hand van de meest trumpiaanse foto’s en uitspraken blikt Groenhuijsen in President Donald Trump - ‘Iedereen houdt van mij’ terug op de Amerikaanse verkiezingen, die werden gekenmerkt door schandalen en omstreden uitspraken. Na zijn verkiezing was ruziezoeker Trump ineens poeslief en riep op tot nationale verzoening. Maar hoe duurzaam is dat vrome voornemen?

Inhoud
Vooraf: Donald Trump for President
Hoofdstuk 1: Campagne 2016 - Is Donald Trump gestoord of geniaal?
Hoofdstuk 2: De wereld van Donald Trump - Van de lucky sperm club naar het Witte Huis
Hoofdstuk 3: De zakenwereld van Donald Trump - Hij bouwt schaamteloos voor de schaamteloos rijken
Hoofdstuk 4: President Donald Trump - Zegen of nachtmerrie?
Tenslotte: Kan Trump ook bescheiden, nederig en geduldig zijn?

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Balans
Spreker(s): Charles Groenhuijsen
Speelduur: 4 uur 2 min

Grootte: 333 MB

ISBN: 9789462533943