Assortiment

Harteloos - Hoorspel - Cees Smit

Een groep makelaars, een financieel expert en een vrouwelijke chirurg raken betrokken bij een miljoenenzwendel in de vastgoedwereld. De makelaars worden gechanteerd en ontvoerd. Hoorspel. Spreker(s): Victor van Swaay, Lex Passchier, Jim Berghout, Jan Nonh
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Harteloos raken een groep makelaars, een financieel expert en een vrouwelijke chirurg betrokken bij een miljoenenzwendel in de schimmige wereld van het vastgoed. De makelaars worden gechanteerd en ontvoerd, waarbij de grofste middelen worden toegepast. Een spectaculaire zoektocht volgt, die de Nederlandse inspecteur Ciska Decker en haar Duitse collega Karl Hoffmann uiteindelijk tot vlakbij de Tsjechische grens brengt.

Harteloos - verschenen bij Uitgeverij Trivium in 2014 - is he derde boek van de blinde auteur Cees Smit (1946). Eerder schreef hij Krijg ik nog een zoen van je? en Vanavond breng ik eten. Smit schenkt al zijn royalties aan een goed doel. Het geld wordt onder meer besteed aan oogoperaties ter voorkoming van blindheid, vooral in de Derde Wereld.

Het boek van Smit is door Audrey van der Jagt tot hoorspel bewerkt. Zij schreef eerder hoorspelen voor de Stichting Hoorspel Nú, zoals Wij waren achttien in getal, Belle van Zuylen. Een liefde in brieven en diverse hoorspelen voor kinderen. Van der Jagt is tevens adviseur van de stichting.

Cast
Stanislav Boyko, Albert Francken: Victor van Swaay
Walter Bergers, agent 1: Lex Passchier
Aart van der Vleuten: Jim Berghout
Heinrich Fogelberg: Jan Nonhof
Nadja, verpleegster: Melise de Winter
Edward van Breukelen: Stephan Holwerda
Inspecteur Ciska Decker: Kyra Macco
Inspecteur Karl Hoffmann: Chiel de Kruijf
Féline Eklund: Marieke de Kruijf
Jenny/Ivana: Sjoera Rètel
Sepp Müller: Bram van Erkel
Igor, agent 2: Eric Borrias

Regie en aan- en afkondiging: Audrey van der Jagt

Uitgegeven door: Stichting Hoorspel Nú
Oorspronkelijke uitgever: Trivium Uitgeverij
Spreker(s): Victor van Swaay, Lex Passchier, Jim Berghout, Jan Nonhof, Melise de Winter, Stephan Holwerda, Kyra Macco, Chiel de Kruijf, Marieke de Kruijf, Sjoera Rètel, Bram van Erkel, Eric Borrias, Audrey van der Jagt
Speelduur: 1 uur 10 min

Grootte: 142 MB

ISBN: 9789490938895