Assortiment

Ooggetuigen - Carry Slee

Achter de vitrages van de keurigheid zindert en borrelt het van frustraties, jaloezie, nijd, overspel en onvervulde verlangens. Sappig als een soap, spannend als een thriller. Voor fans van <i>Spijt!</i> en <i>Desperate Housewives</i>. Spreker(s): Ron Bra
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Olga, Frank, Peter, Victor, Nicole – vijf gewone mensen met gewone rustige leventjes. Althans, ogenschijnlijk. Achter de vitrages van de keurigheid zindert en borrelt het van frustraties, jaloezie, nijd, overspel en onvervulde verlangens. Frank en zijn vrouw Olga zetten hun makelaarskantoor op het spel door met buurtgenoot Victor een smerig zakelijk een-tweetje aan te gaan. Victor is een patser die zijn hand niet omdraait voor onfrisse zaakjes, net zoals hij het niet zo nauw neemt met de huwelijkstrouw.

In Ooggetuigen heeft Carry Slee op flitsende wijze ingrediënten van verschillende genres gecombineerd: de sappige intriges van een soap, de suspense van een thriller en de diepgang van een psychologische roman.

Carry Slee’s personages komen tot leven door bekende stemmen van Ron Brandsteder (Ron’s Honeymoonquiz, Dancing with the stars), Dione de Graaff (Studio Sport), Govert van Brakel (NOS Radio 1 Journaal), Erik de Vogel (Goede tijden, slechte tijden) en een nieuwkomer Astrid de Groot.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: The House of Books
Spreker(s): Ron Brandsteder, Dione de Graaff, Govert van Brakel, Erik de Vogel, Astrid de Groot
Speelduur: 5 uur 35 min

Grootte: 239 MB

ISBN: 9789047604976