Assortiment

Camino - Wie kom je tegen op weg naar Santiago? - Graeme Simsion

Humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest? Spreker(s): Louis van Beek, Charlotte
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De Amerikaanse kunstenares Zoë en de Engelse ontwerper Martin zijn beiden in het schilderachtige Cluny, Frankrijk. Om een nieuwe start te maken, gaan ze – alleen – de lange weg afleggen die van Cluny naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje leidt, over de beroemde Camino de Santiago, de pelgrimsroute van Sint-Jakob. Ze kijken ernaar uit om in de voetsporen van de pelgrims te stappen die hun al eeuwen voorgaan op de Camino. Er wordt gezegd dat de Camino je verandert. Hij geeft je de kans een nieuwe versie van jezelf te vinden. Maar kunnen deze twee heel verschillende mensen ook elkaar vinden?

Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest?

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Luitingh-Sijthoff
Spreker(s): Louis van Beek, Charlotte Lap
LS Amsterdam (185)
Luitingh-Sijthoff (50)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 10 uur 3 min

Grootte: 553 MB

ISBN: 9789024581931