Assortiment

Leeuwentemmer - Literaire thriller - Camilla Läckberg

Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje. Hij vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen. Spreker(s): Ellen van Rossum
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.

Tegelijkertijd verdiept Erica zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt.

Leeuwentemmer is de langverwachte nieuwe thriller in de fascinerende reeks over schrijfster Erica Falck en haar man, inspecteur Patrik Hedström.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Ellen van Rossum
Speelduur: 12 uur 26 min

Grootte: 683 MB

ISBN: 9789462530942