Willem Jan van de Wetering

Willem Jan van de Wetering (1946) is Enneagramtrainer en een autoriteit op het gebied van persoonlijkheidstypologie en zelfontwikkeling. Al vanaf 1970 geeft hij begeleiding en coaching aan vele artiesten, tv-persoonlijkheden zoals LUV, Frizzle Sizzle en Roberto Jacketti and the Scooters.

Als uitgever is hij vanaf 1988 betrokken bij de begeleiding van vele trainers en therapeuten zoals Ted Troost, Emile Ratelband en Roy Martina. Hij was radiopresentator en is een regelmatige gast in radio- en tv-programma’s.

Willem Jan ontdekte vijftien jaar geleden, samen met zijn partner Christien Broekhoven, met wie hij ook uitgeverij Andromeda leidt, het Enneagram in Amerika. Hij studeerde het Enneagram bij diverse trainers en psychologen en hij geeft al jaren zijn eigen trainingen, workshops en de opleidingen "All in One" en Enneagram Integratiekunde (EIK) Coach. Naast open trainingen werkt hij veel in bedrijven in coaching, veranderingsprocessen, terugbrengen van ziekteverzuim, bewustwording, teamwork en andere aspecten die binnen bedrijven de aandacht vragen.
Populaire tags