Saskia Noort

Alle audioboeken van Saskia Noort vind je op Luisterboeken.nl. Bekijk hier het overzicht van alle Saskia Noort luisterboeken uit ons assortiment.

Beknopte biografie van Saskia Noort
Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Ze heeft twee kinderen. Na haar havo, studeerde Saskia journalistiek en theaterwetenschap in Utrecht. Sinds begin jaren negentig schreef Saskia Noort voor een groot aantal bladen, waaronder Viva, Marie Claire, TopSanté en Ouders van Nu. Eerder schreef ze columns voor VT Wonen en Playboy. Op dit moment schrijft ze samen met Jan Heemskerk haar maandelijkse column in het glossymagazine LINDA.

Saskia Noort debuteerde in 2003 als auteur met de literaire thriller Terug naar de kust, gevolgd door haar tweede thriller De eetclub. Voor beide boeken werd Saskia genomineerd voor de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige misdaadboek.

In mei 2006 verscheen Nieuwe buren, een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over de drang naar vrijheid – maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.

Populaire tags