Paul Seelen

Schrijven doe ik al mijn hele leven. Na mijn doctoraal geschiedenis maakte ik er mijn beroep van.

22 jaar was ik als redacteur/verslaggever werkzaam bij regionale kranten in Limburg; als algemeen verslaggever, maar ook als specialist Natuur en Milieu, Landbouw, Onderwijs, Religie en Gezondheidszorg.

Eind 2007 begon ik een eigen bedrijf voor commerciële en niet-commerciële teksten en media-adviezen. Als 'derde poot' kwam daar al snel 'boeken' bij.

Inmiddels heb ik circa 25 boektitels op mijn naam staan - ik schrik er soms zelf van. Ze zijn gemaakt in eigen beheer of in opdracht van ondernemers en instellingen.

Ik schrijf niet alleen boeken, maar geef ze ook uit en verzorg het drukwerk. Daarnaast begeleid ik minder ervaren auteurs.

Ik heb er bewust voor gekozen als eenmanszaak door het leven te gaan. Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde freelance (collega)schrijvers en specialisten op het gebied van fotografie, vormgeving en druk kan ik tegen een aantrekkelijke prijs totaalproducten aanbieden.

Paul Seelen

Paul Seelen Schelmenstreken uit Venlo

Schelmenstreken uit Venlo

De avonturen van 13 (voormalige) kwajongens uit Venlo. Pietje Bell in een Venloos jasje. Amusant, soms ontroerend, maar bovenal herkenbaar, want iedere jongen heeft wel iets van Pietje Bell in zich, of zou het in zich willen hebben. Spreker(s): Paul Seele

€ 9,95
Populaire tags