Assortiment

Lowie van Gorp

Lowie van Gorp (1967) schreef een indrukwekkend boek over zijn dochter. Van ‘KanjerGuusje’ zijn duizenden exemplaren verkocht. Vanaf de eerste bladzijde neemt Lowie je mee in zijn verhaal. Zonder je los te laten. Zo zijn ook zijn lezingen.

Lowie is een geboren verteller met een mooie boodschap over een lastig onderwerp. Hij spreekt over verlies. Zijn eigen ervaringen maken deel uit van zijn verhaal. Lowie verloor zijn dochter. Ze was pas 10 jaar.

Als het gaat over ernstige ziekte of overlijden, vinden mensen het vaak lastig om adequaat te reageren. Lowie legt uit hoe je op waardevolle wijze andere mensen kunt steunen. Met woorden of met hulp.

Veel mensen verliezen een dierbare. Of ze zorgen voor een zieke. Helaas voelen deze mensen zich vaak onbegrepen. Een lezing van Lowie van Gorp geeft inzicht in ervaringen en emoties. Dit leidt tot meer begrip tussen mensen op het werk, in scholen, binnen verenigingen, vriendenkringen en families.

Lowie van Gorp werkt al meer dan twintig jaar in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Toen zijn dochter ziek werd, begon hij met bloggen en twitteren. Zijn blog werd miljoenen keren bezocht. Lowie werd gekozen tot Twitteraar van het Jaar. Op basis van zijn blogs schreef hij zijn boek KanjerGuusje – mijn leven is van mij. Hiervoor ontving hij de Selexyz Publieksprijs voor Beste Boek. De opbrengst van het boek komt ten goede aan Stichting KanjerGuusje. Deze ondersteunt de zorg voor kinderen met kanker en hun naasten.

Inmiddels is Lowie van Gorp een ervaren spreker. Zijn publiek is lovend over de wijze waarop hij moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakt. Een deel van de opbrengst van zijn lezingen komt ten goede aan Stichting KanjerGuusje.
Meer info over Lowie van Gorp KanjerGuusje bij Luisterrijk.nl

KanjerGuusje

GRATIS LUISTERBOEK - Maart 2011 constateerden artsen een tumor in de linkerlong van Guusje. Het was het begin van een zware periode met operaties, chemokuren en bestralingen. Op 30 oktober 2011 overleed ze, 10 jaar oud. Spreker(s): Lowie van Gorp