Assortiment

Koen Schoors

Koen Schoors (1968) is professor in de economie aan de Universiteit Gent. Hij is een autoriteit wat betreft bankcrisissen en de supervisie van banken en heeft tal van wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan over de financiële aspecten van de internationale economie.

Professor Schoors wordt vaak uitgenodigd als spreker op conferenties in binnenen buitenland, adviseert belangrijke internationale en nationale instellingen enzetelt in internationale verenigingen en organisaties van economisten. Hij is ook gespecialiseerd in de transitie die de Centraal- en Oost-Europese landen maken van een communistische naar een markteconomie.

Koen Schoors spreekt vijf talen, waaronder Russisch. Behalve doctor in de economie is hij master in de Russische wetenschappen. Hij is directeur van CERISE (Center for Russian International Socio-Political and Economic Studies).
Meer info over Koen Schoors De financiële crisis bij Luisterrijk.nl

De financiële crisis

Koen Schoors neemt u mee van het failliet van Lehman Brothers in Amerika naar de totale uitkleding en het debacle van Fortis in België en van Rusland en China naar uw eigen portefeuille. Spreker(s): Koen Schoors