Assortiment

Kees van Wanrooij

Kees van Wanrooij (1959), geboren te Breda en opgegroeid in Made een dorpje in Brabant, temidden van de weilanden, koeien en verhalen over botersmokkelaars in de Biesbosch.

Na de mavo in de verpleging gegaan en in die tijd ook gegrepen door het amateurtoneel. Vandaaruit als professioneel verhalenverteller en acteur aan de slag gegaan met monologen van o.a. Dario Fo en Jan Arends.

Hij bezocht de opleiding Method Acting in Gent en rondde onlangs nog de basisopleiding Scenarioschrijven af aan de Scriptschool in Amsterdam onder auspicien van oa Moniek Kramer en Henk Burger.
Meer info over Kees van Wanrooij Roosje Weiss bij Luisterrijk.nl

Roosje Weiss

De impact van oorlog op kinderen, gezien door de ogen van een kind. Roosje (7) groeit op in een lieflijk dorpje. Tot de start van haatzaaierij onder leiding van Adolf Hitler. Steeds meer mensen verdwijnen. Dan ontdekt ze wat er gebeurt. Spreker(s): Kees

Meer info over Kees van Wanrooij Drie sprookjes bij Luisterrijk.nl

Drie sprookjes

Drie spannende en onbekende sprookjes. Verteld door Kees van Wanrooij en op muziek gezet door Patrick Westendorp. Een uur lang genieten van heerlijk verteltheater. Spreker(s): Kees van Wanrooij