Assortiment

Judith Hofland

Judith Hofland studeerde af aan de HKU, richting Theatre Design (decorontwerp). Al tijdens haar opleiding hield zij zich volop bezig met videoprojectie in de ruimte. Bij Opening Night van Toneelgroep Amsterdam leerde ze meer over het gebruik van camera en projectie in het theater. Voor Oerol en Over het IJ maakte Judith in 2008 en 2009 als beeldend theatermaker de audiotour Spotters, en de videotour Met Open Ogen. Voor de opening van Forum Images in Groningen maakte ze de videotour Flitsen. In 2011 maakte ze de voorstelling Birthday Boy, waar het publiek deelnam aan een feest.

In haar werk is zoekt Judith Hofland naar manieren om het publiek binnen de voorstelling deel te laten nemen. Naast audiotours ontwierp ze decors voor o.a. De Vogelfabriek, theatergroep Aan Tafel en Bonte Hond. En zoekt ze de combinatie van video in décor in Fewer Emergencies van Julia Bless en bij de voorstelling Nacht van Max.

Meer info over Judith Hofland Soundtrackcity Weesp bij Luisterrijk.nl

Soundtrackcity Weesp

Een theatrale ontdekkingsreis door Weesp. Ontdek de onbekende tussenruimte van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie die heeft gezorgd voor een open landschap. Spreker(s): Anna Maria Versloot, Saskia Rinsma, Arie Kant