Assortiment

José Hennekam

José Hennekam (1951) ging na zijn eindexamen gymnasium B in Groningen geologie studeren. Daar leerde hij ook de duiksport kennen. Op de universiteit van Utrecht specialiseerde hij zich vervolgens in de paleontologie. Tijdens zijn studie werkte hij bij de Stichting Film en Wetenschap voor het maken van films voor het onderwijs en als leraar biologie en maatschappijleer.

Daarna werd hij door het Noorder Dierenpark in Emmen aangenomen als hoofd afdeling exposities. Naast het op poten zetten van volkenkundige tentoonstellingen hield hij zich daar vooral bezig met de realisatie van het Biochron, het evolutiemuseum.

In 1983 besloot hij in Zwijndrecht zijn eigen bedrijf te beginnen, Galerie BIS, gespecialiseerd in fossielen, mineralen en edelstenen. Op zoek naar materiaal reisde hij vervolgens jarenlang de hele wereld af.
Meer info over José Hennekam Pjotrs borsjt (met ebook) bij Luisterrijk.nl

Pjotrs borsjt (met ebook)

Vertelt op boeiende en aangrijpende wijze de lotgevallen van een aantal kinderen na de Tsjernobyl-ramp. De totale opbrengst gaat naar www.weeshuizenbelarus.nl Inclusief ebook (ePub) Leeftijd: 12+ Spreker(s): José Hennekam

Meer info over José Hennekam Pjotrs borsjt bij Luisterrijk.nl

Pjotrs borsjt

Vertelt op boeiende en aangrijpende wijze de lotgevallen van een aantal kinderen na de Tsjernobyl-ramp. De totale opbrengst gaat naar www.weeshuizenbelarus.nl Leeftijd: 12+ Spreker(s): José Hennekam