Jill Mansell

De Engelse bestsellerschrijfster Jill Mansell werkte lang in de gezondheidszorg.

De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken. In Engeland komen haar boeken altijd in de top tien terecht. Er zijn twaalf landen die haar boeken uitgeven: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Zweden, Estland, Letland, Polen, Rusland, Korea en Thailand. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Over luisterboeken vertelt Jill: 'Luisterboeken zijn een geweldige uitvinding! Of je nou in bed ligt, autorijdt of lekker ligt te zonnebaden tijdens je vakantie, luisterboeken zijn prima gezelschap: ontspannend en tegelijk amusant.
Ik ben een enorme fan, vooral als ik op reis ben - alles wat een lange reis korter doet lijken is wat mij betreft een goede zaak! Het enige nadeel is dat je, wanneer je je bestemming hebt bereikt, vaak niet kunt ophouden met luisteren - het is me wel eens overkomen dat ik in mijn auto bleef zitten, en het ene na het andere hoofdstuk beluisterde: ik wilde per se weten hoe het verder ging!'