Jack Lance

Jack Lance (pseudoniem van Ron Puyn, 1967) heeft verschillende romans en korteverhalenbundels geschreven. Ongeveer 100.000 exemplaren van zijn boeken zijn verkocht in Nederland en Vlaanderen alleen.

Vanaf 2010 verschijnen zijn boeken in negen talen: in het Nederlands (uitgeverij Luitingh), in het Duits (Bastei Lübbe), in het Tsjechisch (Albatros Media), in het Spaans (Grupo Planeta), in het Pools (Bauer-Weltbild), in het Servisch (Tardis), in het Bulgaars (Delakort), Hebreeuws en Indonesisch. Dit betekent dat Jacks werk in een groot deel van Europa en (Spaanstalig) Zuid-Amerika te lezen is.

Jacks verhaal Tikken is verfilmd en er werd een theatervoorstelling van gemaakt. Hij maakt geen geheim van zijn voorliefde voor het werk van Stephen King en Dean Koontz. Sommige recensenten noemen hem de Nederlandse Stephen King.

Jack begon zijn carrière als journalist. Hij schreef voor enkele landelijke bladen, vooral over paranormale verschijnselen en wonderlijke fenomenen. Hij bundelde zijn gepubliceerde artikelen, onder zijn eigen naam Ron Puyn, in de driedelige serieWonderlijk maar waar.
Meer info over Jack Lance Tikken bij Luisterrijk.nl

Tikken

Deze verzamelbundel bevat het verhaal 'Tikken' en nog zeven andere ijzingwekkende verhalen van Jack Lance. Spreker(s): Ron Roumen

Meer info over Jack Lance Vuurgeest bij Luisterrijk.nl

Vuurgeest

De Nederlandse auteur Jack Lance is met deze bloedstollende thriller internationaal doorgebroken. Spanning in de traditie van Stephen King. Spreker(s): Anneke Blokhuis

Populaire tags