Jack Kornfield

Jack Kornfield (1945), doctor filosofie, kreeg zijn vorming als Boeddhistische monnik in Thailand, Birma en India. Hij is medeoprichter van de Insight Meditation Society in Massachusetts, en van het Spirit Rock Meditation Center in Californië, en is een van de meest bekende leraren die mindfulness meditatie in het westen introduceerden.

Hij scheef veel boeken, waaronder Mediteren voor beginners,Na het feest komt de afwas, Het wijze hart e.d. Zijn boeken werden in twintig andere talen uitgegeven, en in totaal werden er meer dan een miljoen van verkocht.

Jack is vader en echtgenoot, en heeft een doctorsgraad in klinische psychologie. Hij woont en geeft les in Woodacre, Californië.
Jack Kornfield Mediteren voor beginners

Mediteren voor beginners

Dit is het luisterboek bij het boek 'Mediteren voor beginners' van Jack Kornfield. Het bevat 6 geleide meditaties die geschikt zijn voor iedereen die weleens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. Spreker(s): Dick de Ruiter

€ 15,00
Jack Kornfield Een licht in de duisternis

Een licht in de duisternis

Zelfhulp-programma met inspirerende verhalen en praktische oefeningen en meditaties die bij regelmatige beoefening je levenspad een stuk lichter maken. Bedoeld voor iedereen die het even niet meer ziet zitten. Spreker(s): Dick de Ruiter

€ 15,60