Assortiment

Helen Purperthart

Helen Purperhart is, na het afronden van haar hogere beroepsopleidingen jeugdwelzijnswerk en leraren opleiding maatschappijleer, in 1990 gaan werken op een school voor zeer moeilijk opvoedbare jongeren in Amsterdam.

Tijdens haar zwangerschap in 1992 kwam zij in aanraking met zwangerschapsyoga en raakte erdoor geïnspireerd. Na de geboorte van haar dochter is zij zich verder gaan verdiepen in de yogawetenschappen en volgde een yoga-docentenopleiding. Het idee om kinderyoga te gaan geven is ontstaan toen zij haar dochter Nina op vierjarig leeftijd voor kinderyoga wilde inschrijven. Omdat er in de directe omgeving geen kinderyoga werd gegeven heeft zij het plan opgevat om zelf de kinderyoga-opleiding te gaan volgen. Toen zij zag wat voor effect yoga had op kinderen heeft zij yogacentrum Jip en Jan in Almere opgezet.
Meer info over Helen Purperthart Yoga voor kinderen bij Luisterrijk.nl

Yoga voor kinderen

Door middel van dit luisterboek kunnen kinderen op een plezierige en speelse manier kennis maken met yoga, met als doel dat kinderen zich op een natuurlijke manier leren te ontspannen. Spreker(s): Helen Purperhart