Assortiment

Hans Lodders

Hans Lodders (1968) is werkzaam als zelfstandig projectmanager en adviseur op het gebied van het ontwikkelen en realiseren van nieuwe diensten voor bedrijven. Bij de trajecten waar hij bij betrokken is geweest, is vrijwel altijd sprake van een combinatie van complexe ICT-omgevingen, noodzakelijke organisatieveranderingen en ambitieuze business doelstellingen. Hij doet dit voor uitgevers en in de financiële sector.

Hans heeft ruime ervaring opgedaan bij Twynstra The Bridge (onderdeel van Twynstra Gudde managers en consultants), dat zich geheel richt op innovatie. Hij was daar o.m. verantwoordelijk voor de uitgeefbranche. Zijn basis is echter gelegd in Marketing en Business Development functies bij ICT-bedrijven, zowel bij software, als bij hardware leveranciers.
Hij heeft een bedrijfskundige chtergrond en publiceert regelmatig. Daarnaast is hij lid van de adviesraad van InCT, platform innovatief uitgeven.
Meer info over Hans Lodders ICT-wijzer voor uitgevers bij Luisterrijk.nl

ICT-wijzer voor uitgevers

Dit boek is bedoeld voor iedereen binnen de uitgeverij die te maken heeft ict-projecten: uitgevers, realisatiemanagers, ict-ers en het management. Spreker(s): Hans Lodders, Marije Rus