Assortiment

Frank Gunning

Frank Gunning (1969) schrijft, regisseert en produceert theater, film en hoorspel. Hij volgde zijn opleiding aan de theaterschool in Arnhem en de Schrijversvakschool in Amsterdam, waarna hij jaren optrad als cabaretier en acteur.

In 2002 besloot hij de planken te laten voor wat ze waren, en richtte hij Frank Gunning Regie op. Met dit bureau maakt hij korte films, cabaretvoorstellingen, en nog veel meer. Frank is artistiek leider van Kinderfestival aan Zee, en Locatietheatergroep Pampa Lab. Via allerlei vreemde producties op nog vreemdere locaties kwam het hoorspel op zijn pad, en in samenwerking met een Belgische studio, een aantal acteurs en kinderen van het Nederlands Kindertheater realiseerde hij zijn eerste grote hoorspelserie, Detectivebureau Speer & Co.
Meer info over Frank Gunning Detectivebureau Speer & Co bij Luisterrijk.nl

Detectivebureau Speer & Co

Volg de jonge held Speer in dit spannende hoorspel. Van zijn grootvader ontvangt hij een vreemde erfenis. Zit er een schat in verborgen? Speer gaat op onderzoek uit! Leeftijd: 9+ Spreker(s): Pim Duvalois, Anne Grigoleit, Ydwer Bosma, Leanne Breed, Saskia