Esther Vuijsters

Esther Vuijsters (1973) is na een studie geschiedenis en stage op de redactie van het blad Reizen (ANWB) gaan werken als financieel adviseur. Ook gaf (en geeft) ze regelmatig een (korte) presentatie waarin ze ‘het vak op de hak’ neemt.

Daarnaast werkt Esther als freelance tekstschrijver. Ze begon met een column in Viva en een blog op Vrouwonline. Later kwamen daar een column in Carp en een column in AssurantieMagazine bij. In de tussentijd schreef ze in opdracht van literair agentschap Sebes & Van Gelder en publiceerde ze in juni 2012 mijn eerste boek Je kan er maar beter om lachen.

Samen met haar man Paul (41) en dochters Lizzy (9) en Annabel (7) probeert ze elke dag tot een succes te maken. Onder het motto: "Het leven is wat er gebeurt terwijl je andere plannen maakt" schrijft Esther zich een weg naar de toekomst.

"Het leven is een feestje, en ik ben de slingers!"
Esther Vuijsters Je kan er maar beter om lachen

Je kan er maar beter om lachen

'Je kan er maar beter om lachen' gaat over kiezen voor jezelf, maar vooral over liefde en onzekerheid. En over hoe humor kan helpen een doel te bereiken. Spreker(s): Esther Vuijsters

€ 14,95
Populaire tags