Assortiment

Eduard de Boer

Eduard de Boer (1968) is een digitale duizendpoot. Hij is podcaster, auteur, blogger, fotograaf, ReputatieCoach, SEO consultant/trainer, ICT-architect, web designer en Internet marketeer.

Eduards fotografieactiviteiten begonnen aan het eind van de vorige eeuw. Hij deed toen vrijwilligerswerk tussen de wilde dieren in Afrika. Door de prachtige omgeving en de natuur met dieren, bomen en planten werd zijn passie voor fotografie verder aangewakkerd. Hij besloot ook commercieel te gaan werken.

Op het moment dat Eduard omstreeks 2000 ook enthousiast werd over de motorsport, was het een logisch vervolg om zijn fotografiekwaliteiten verder te ontplooien in de wereld van de motocross, enduro's en offroad ritten. Zo ontstond de site MotoFotoService, waar meer dan 70.000 foto’s zijn gepubliceerd. Honderden tevreden klanten hebben foto’s gekocht.

Via via raakte Eduard verzeild op bodybuildingwedstrijden om daar foto's te maken. In 2002 heeft hij in opdracht van enkele atleten een persoonlijke fotoshoot gedaan tijdens de Open Eemsmond Cup in Delfzijl en tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag. Dit concept sloeg zo goed aan, dat hij direct ook een site voor bodybuildingfoto’s online plaatste.

Als gevolg van de toenemende populariteit van bovenstaande concepten is Eduard eind 2006 samen met Suzanne begonnen met Allround Fotografie. Eduard voert voornamelijk op maat gesneden opdrachten uit voor bedrijven, particulieren, organisaties van evenementen en bruidsparen.
Meer info over Eduard de Boer Bruisende bruidsreportage bij Luisterrijk.nl

Bruisende bruidsreportage

Nuttig luisterboek voor aanstaande bruiden en bruidegoms. Alles wat het bruidspaar moet weten over een trouwreportage komt aan bod. Incl. de tekst van het boek als PDF-bestand. Spreker(s): Eduard de Boer