Assortiment

Aliza Thomas

Aliza Thomas verhuisde als kind van Nederland naar Israël. Na haar terugkeer in 1989 is ze zich gaan bezighouden met Tai Chi en Qi Gong, waarin ze na een aantal jaren studeren en oefenen zelf les ging geven. Ze maakte diverse studiereizen naar China om zich zo goed mogelijk in de materie te kunnen verdiepen en volgt nog elke week de lessen van meester Kong Mien Ho.

Naast haar werk als Tai Chi docent op sportscholen en bij bedrijven heeft ze haar kennis en kunde gebruikt om moeilijk opvoedbare kinderen in een betere balans te brengen, voor een project voor alcohol- en drugsverslaafden en ook door creativiteit en ontspanning te bieden op internationale kunstsymposia op diverse plaatsen in de wereld. Haar veelzijdige ervaring als beeldend kunstenares en docente in haar kunstvorm – werk van handgeschept papier, waarmee ze talloze prijzen wint en in vele musea overal ter wereld exposeert – hebben haar geholpen Tai Chi en Qi Gong in te zetten voor gezondheid, creativiteit, en soepelheid van lichaam en geest.
Meer info over Aliza Thomas Gezond en ontspannen met Tai Chi bij Luisterrijk.nl

Gezond en ontspannen met Tai Chi

Tai Chi Chuan zal een verademing voor je zijn, letterlijk en figuurlijk. Het is inmiddels over de hele wereld een begrip en wordt door miljoenen mensen beoefend. Spreker(s): Aliza Thomas