Assortiment

Bokscoaching Basics - Zodat jij kunt trainen en coachen met vechtsport als middel - Berend Oosterhuis

Bokscoaching Basics helpt jou als professional om vechtsport in te zetten als middel. Het is een toegankelijke mix van praktijkvoorbeelden, theoretisch kader en werkvormen. Als je een aantal basisvaardigheden hebt, kun je met dit boek vrijwel direct aan d
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bokscoaching Basics is een stukje van de Bokscoaching methode. Omdat we hopen dat vechtsport als agogisch middel steeds verder professionaliseert in Nederland.

Dit is één van onze bijdragen aan deze professionalisering.

Hoofdstuk 1 bestaat uit 13 aandachtspunten. Direct toepasbare principes die je kunt meenemen als je training en coaching verzorgt waarin je vechtsport inzet.

Hoofdstuk 2 is de B.O.K.S. coaching methode. Een theoretisch kader geënt op de leerfasen van Kolb.

Beginnend bij actie, beweging. Omdat Bokscoaching een trainings- en coachingsmethode is met een fundament in ervaringsleren.

Hoofdstuk 3 bestaat uit 5 werkvormen, met reflectie en transfer. De één eenvoudig, de ander wat complexer als het gaat om therapeutische vaardigheden.

Hoofdstuk 4 is een voorbeeld van hoe je een training kunt ontwerpen. Je zou deze zo kunnen uitschrijven en ermee aan de slag.

Verder bevat het boek een aantal losse tips en adviezen voor trainingen en boeken.

Daarna volgt een waarschuwing en disclaimer.

Het boek wordt afgesloten met een aantal zelfcoaching opdrachten. Die kun jij gebruiken voor je eigen ontwikkeling als trainer/coach/begeleider.

Geniet ervan. We hopen dat het je een stap verder brengt.

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Berend Oosterhuis

Speelduur: 1 uur 12 min

Grootte: 100 MB

ISBN: 9789463270762