Assortiment

Boeddhisme in alle eenvoud - Ontwaak en ontdek wat nooit verandert - Steve Hagen

Het boeddhisme wordt in dit luisterboek op een heldere en ongekunstelde manier benaderd. Het centrale thema is ontwaken en bewust leven in het hier en nu. Boeddha's observaties en inzichten zijn kort en bondig verwerkt. Spreker(s): Bard Bothe
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Boeddhisme in alle eenvoud benadert het boeddhisme op een heldere en ongekunstelde manier. Het centrale thema is ontwaken en bewust leven in het hier en nu. Boeddha's observaties en inzichten zijn door de Amerikaanse zenpriester Steve Hagen kort en bondig verwerkt in dit veelgeprezen boek.

Het boeddhisme spreekt een brede groep geïnteresseerden aan. Maar wat houdt boeddhisme eigenlijk precies in? Met Boeddhisme in alle eenvoud schreef zenpriester Steve Hagen een korte, zeer toegankelijke en inspirerende tekst, waarin hij Boeddha's observaties en inzichten kort, bondig en ontdaan van hinderlijk jargon heeft verwerkt. Dit veelgeprezen boek over boeddhisme is een inspirerende gids voor iedereen die de kern van het boeddhisme wil doorgronden en deze levensvisie wil integreren in zijn bestaan.

Uitgegeven door: Gottmer Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Altamira
Spreker(s): Bard Bothe

Speelduur: 5 uur 16 min

Grootte: 435 MB

ISBN: 9789401304115