Assortiment

Binnen bij bol.com - Undercover bij de winkel van ons allemaal - Jeroen van Bergeijk

In 'Binnen bij bol.com' schrijft Jeroen van Bergeijk over zijn werkzaamheden voor bol.com. Spreker(s): Jurjen van Loon
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een anonieme hal van acht voetbalvelden groot aan de rand van een bedrijventerrein in Waalwijk. Eindeloze schappen met spullen en spulletjes. Welkom in het distributiecentrum van bol.com. Hier gaat Jeroen van Bergeijk undercover, omdat hij wil weten wat er gebeurt als wij om vijf minuten voor middernacht besluiten dat we morgen een stofzuiger of een airfryer nodig hebben. Wie zijn de mensen die ervoor zorgen dat we ons pakketje thuisbezorgd krijgen? En wie pakt het uit als we het retourneren?
‘Op de afdeling Retouren tref ik stofzuigers met propvolle zakken aan, schuurmachines waar het bouwstof aan vastgekoekt zit en een doos met een bladblazer waar de herfstblaadjes uit dwarrelen.’
In Binnen bij bol.com schrijft Jeroen van Bergeijk over zijn werkzaamheden voor bol.com en zijn verblijf op vakantiepark De Droomgaard, waar veel van de (vooral Oost-Europese) werknemers van het distributiecentrum wonen. Hij schetst niet alleen het dagelijks bestaan van arbeidsmigranten, maar werpt ook licht op de consequenties van onze collectieve verslaving aan online shoppen.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Nijgh & Van Ditmar
Spreker(s): Jurjen van Loon

Nijgh & van Ditmar (61)
Singel Uitgeverijen (540)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 3 uur 1 min

Grootte: 166 MB

ISBN: 9789021420219