Assortiment

Bereiken wat je wilt - Een persoonlijke aanpak - Bert van Dijk

Leer bewust te kiezen voor het meest effectieve gedrag om te bereiken wat je wilt. Het uitgangspunt daarbij is dat gedrag gedrag oproept: beïnvloed het gedrag van de ander door je op een bepaalde manier te gedragen.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In dit luisterboek leer je bewust te kiezen voor het meest effectieve gedrag om te bereiken wat je wilt. Het uitgangspunt daarbij is dat gedrag gedrag oproept: je kunt dus door je op een bepaalde manier te gedragen het gedrag van de ander beïnvloeden.

In Bereiken wat je wilt worden negen subpersonen geïntroduceerd, onder andere de “arrogante”, de “good guy” en “de schat” die je per situatie kunt inzetten afhankelijk van wat je wilt bereiken. Je leert je persoonlijke strategie te bedenken en bewust te kiezen voor het meest effectieve gedrag in een bepaalde situatie. Als je deze situaties beheerst, bereik je wat je wilt terwijl je de ander in zijn waarde laat.

Inhoud
Introductie
Voorwoord
Inleiding
Communicatie
De methode
Gedrag roept gedrag op
Subpersonen
De Leider
De Arrogante
De Krijger
De Rebel
De Stille
De Volger
De Schat
De Good Guy of Good Girl
Wammes Waggel
De logische weg: de patronen
De lastige weg: het kompas
Omgaan met lastig gedrag
De keukentafel
Achtergronden

Het luisterboek wordt geleverd met een ebook (pdf). Daarin staan ook illustraties waar in het luisterboek over wordt gesproken. Let wel: de tekst van dit ebook is niet exact hetzelfde als de tekst van het luisterboek.
Uitgegeven door: Thema
Oorspronkelijke uitgever: Thema
Speelduur: 3 uur 36 min

Grootte: 106 MB

ISBN: 9789058714985