Assortiment

De ideeën van Warren Bennis over leiderschap - MBA in één dag - Management Classics II - Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Ben Tiggelaar

Bennis belicht leiderschap van verschillende kanten. Hij onderzoekt wat leiderschap precies is, welke kenmerken succesvolle leiders delen en hoe een leider gevormd wordt. Spreker(s): Ben Tiggelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het omvangrijke oeuvre van Bennis heeft één centraal onderwerp: leiderschap. Hij belicht dit thema van verschillende kanten. Hij onderzoekt wat leiderschap precies is, welke kenmerken succesvolle leiders delen en hoe een leider gevormd wordt tijdens zijn leven. Maar hij kijkt ook verder, bijvoorbeeld naar samenwerking in groepen en naar de rol van volgers.

Na het succes van de eerste tien MBA in één dag-luisterboeken kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert daarom een volledig nieuwe reeks van tien MBA in één dag-luisterboeken met daarin een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementgoeroes.

In een klein uurtje ben je helemaal bij, zit je vol inspiratie en heb je tal van bruikbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

EXTRA: Bij elk audioprogramma krijg je ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig wanneer je iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Inhoud
1. Welkom
2. Wie is Warren Bennis?
3. De visie van Warren Bennis
4. Vier fundamentele strategieën voor leiders
5. Hoe leiders gevormd worden
6. Het ontwikkelen van leiderschap
7. De zeven levensfasen van een leider
8. Leidinggeven aan 'geweldige groepen'
9. Warren Bennis over leidinggeven aan verandering
10. Andere ideeën van Warren Bennis
11. Lof en kritiek
12. De praktische waarde van Bennis' ideeën

Uitgegeven door: Tyler Roland Press
Oorspronkelijke uitgever: Tyler Roland Press
Spreker(s): Ben Tiggelaar
Speelduur: 0 uur 59 min

Grootte: 84 MB

ISBN: 9789079445813